İş Hukuku kategorisinde tarafından
Bir restoranda müdür yardımcısıyım işyerinde üst amirim tüm şube yönetici kadrosunun bulunduğu WhatsApp grubu üzerinden yetkimi sorguladı. Bu olay 11 Temmuzda oldu ne gibi haklarım var iş akdimi haklı bir sebeple fesh edebilir miyim bilgi verirseniz sevinirim.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Üst düzey yönetici olduğunuzdan fazla mesai dışında tüm kalemlere hak kazanırsınız. mobing sebebiyle haklı sebeple sözleşmenizi feshedebilirsiniz. Bunun için whatsapp yazışmalarını kaybetmeyin. Detaylı bilgi için profilimdeki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar,


Çalışanlarınız önünde küçük düşürülmek bir mobbing sebebi olabilir ama bunun için bu durumun sistematik ve düzenli bir şekilde sırf bu amaçla yapıldığı objektif şekilde ispatlanabilecek nitelikte olmalıdır. Aksi halde iş akdinizi haklı nedene dayanarak feshetseniz bile arabaculu ya da mahkeme aracılığıyla alacaklarınızı alamayabilirsiniz. Bu hususun bir mobbing derecesi olduğunu değerlendirmek ayrıca başkaca bir iş akdinizi haklı nedenle fesih hakkınıza neden olabilecek olgu olup olmadığına bakmak gerekir.
Profesyonel olarak hukuki destek almak isterseniz , profilimde bulunan telefon numarasından beni arayabilirsiniz.

İlgili sorular

1 cevap
5, Kasım, 2019 İş Hukuku kategorisinde Canz tarafından soruldu
0 cevap
14, Aralık, 2022 İş Hukuku kategorisinde İbrahim Gül tarafından soruldu
2 cevap
13, Ağustos, 2018 İş Hukuku kategorisinde mrgreshen02 tarafından soruldu
1 cevap
7, Kasım, 2018 İş Hukuku kategorisinde Fatmakuscu tarafından soruldu
...