İş Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Özel bir şirkette genel müdür asistanlığı yapmaktayım. Tercümanlık mezunuyum ihracata da destek olmak adına hem genel müdür asistanlığı hem de ihracat departmanına ait iş sözleşmelerinde imzam var. sgkm iş kodum asistan olarak, mail imzam genel müdür asistanı olarak .

Şöyleki şirketim konkardota ilan etti gecici mühletten sonra 1 yıllık daha uzatma aldılar bu süreçte işçi çıkarıldı. bunlardan biri santrale bakan arkadaştı lise mezunu ve onun yaptığı işi sözlü olarak bana verdiler. ilk başta kabul ettim ancak bi süre sonra insanlar tarafından küçük görüldüğümü farkettim. yaptırım gücüm insanlar üzerinde azaldı.  buna bağlı olarak  yapmak istemediğimi yine sözlü ilettim. çözüm bulacağız denildi ama yine bakmaya devam ediyorum. Şirket sahibimiz misafirleri benim karşılamamı istedi. bende ik ile görüşüp karşılama personelinin yapacağı iş  ben yapmam dedim üzerinde bir daha konuşulmadı.

Konkordato gibi bir süreçte olunduğundan şuan personel alamazlar ama bende bu işlerin devamını sağlamak istemiyorum çünkü iş yerinde ki bu sebeplerden dolayı hem iş hem özel hayatım etkileniyor. uyku problemi dahi yaşıyorum. ne yapabilirim haklı fesih oluşturur mu ?
Söylenilen şeylerin hepsi sözlü yazılı bir kanıtım yok , ne yapabilirim ?  yardımcı olabilir misiniz

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

1 cevap
29, Temmuz, 2019 İş Hukuku kategorisinde _kiser tarafından soruldu
1 cevap
0 cevap
11, Mayıs, 2019 İş Hukuku kategorisinde ADALET ZOR tarafından soruldu
...