Sözleşme Hukuku kategorisinde tarafından
Herkese merhaba.
Ben bir güzellik merkezine kayıt oldum. Sözleşmeye istinaden 7 gün içinde iptal etme hakkım vardı. Daha sonrasında bir takım sebeplerden ötürü iptal ettirmeye gittim. Ancak 1 seansa gitmiştim ve 500 tl vermiştim. İptal etmek isteyince ilk cayma bedeli istediler. 7 gün içerisinde gittiğim için bu cayma bedelini ödemeyeceğimi söyledim ve ödemedim. Fakat benden tek seans ücreti olarak 500 tlnin üzerine 150 daha isteyerek toplamda 650 tl almış oldular. Bir de sözleşmeyi iptal ettiğime dair herhangi bir belge vermediler bana. Bu belgeyi almadığım için iptalime dair herhangi bir kanıt yok. Almalı mıydım? Ayrıca 650 tl ödemiş olmam haksız bir durum mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sözleşmede iptale dair madde şu:
"Alıcı haklı bir gerekçe göstermek suretiyle sözleşme tarihi itibariyle 7 gün içerisinde sözleşmesi iptal edilebilir. Ancak sözleşme tarihi itibariyle yapılan her türlü masraflar ve sözleşme sebebiyle satıcının uğramış olduğu zararı alıcı ödemeyi kayıtsız ve şartsız olarak kabul ve taahhüt eder."

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba bu durumla sık sık karşılaşıyoruz. Kurumdan sözleşmenin feshedildiğine ilişkin evrak isteyin. Vermezlerse hakem heyetine veya dava açma yoluna gidersiniz. detaylar için 5057052839
...