Özel Hukuk kategorisinde tarafından
Eski sevgilim benle ilgili olan her şeyi aileme anlatıp yaşadıklarımızı vs beni rezil etmekle tehdit ediyor artık çok sıkılmaya başladım elinde fotoğraf vs yok ama aileme herkese yaşadığımız özel şeyleri anlatmakla tehdit ediyor ve utandıgım  için hadi lan yap diyemiyorum . Tam iki kere para verdim şimdi de son kez buluşup yasamak istedikleri olduğunu söyledi sonra peşimi bırakacakmış buluşmak istemiyorum bana ne yapacağını bilemiyorum korkuyorum da yardımcı olun lütfen savcılığa gitsem ailem duyar mı her türlü rezil olur muyum

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhabalar sizden tehditleri karşılığında para alması şantaj suçunu oluşturur. Ancak bu suçun caydırıcılık niteliğinde bir cezası bulunmamakta ne yazık ki üst sınırı 3 yıla kadar hapis cezası. Sabıkası yoksa yatarı da yok tabi ki ailenizden çekinceniz dolayısı ile bu insana fırsat vermemenizi ve savcılığa müracaat etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca biliyorsunuz  bu tehditler ve son buluşma vaadleri ile insanlara karşı bu cinsel suçları işliyorlar katiyen şahısla buluşmamanızı ve hatta konutunuza koruma kararı aldırmanızı tavsiye ederim. Ailenizin bilmesinden ziyade kendi can güvenliğinizi düşünmelisiniz. Aileniz başınıza her ne gelirse gelsin sizin yanınızda duracaktır çünkü siz onların evladısınız ancak karşınızdaki insanın size zarar verme niyetinde olduğu muhakkak.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Merhaba,
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için profilimdeki mail adresimden ulaşabilirsiniz. İyi günler.

İlgili sorular

5 cevap
3 cevap
28, Ağustos, 2017 Özel Hukuk kategorisinde ................. tarafından soruldu
2 cevap
13, Ağustos, 2018 Ceza Hukuku kategorisinde Eylm tarafından soruldu
2 cevap
2 cevap
...