Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Öncelike merhaba, şimdiden yapacağım yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın.
Bu sabah Matematik yazılı sınavım vardı ve gözetmen öğretmen İngilizce öğretmeniydi.
Sınav başlama saati 11.05 ama hocamız 11.05'te sınıfa geliyor ve 11.07'de kağıtlarımız veriliyor. Kağıtlar verilmeye başlarken hala notların neden masada diye bana sitem etti ve tüm notlarımı aldı. Çok da önemli değildi zaten sınav esnasında lazım olmayacaktı. Sınavımı kopyasız ve sorunsuz bir şekilde çözdüm 2 tane boş sorum vardı.
O sırada saate baktım 11.44'dü ve hocamız toparlayın artık kağıtlarınızı alcam dedi ve bundan 15 saniye sonra benim kağıdımı istedi.
Malûm 3.sırada gözünün önünde oturuyorum. Masama yaklaştı ve elini kağıdıma doğru uzatırken ben de bir yandan boş sorularıma bakarken diğer yandan da hocayla konuşmaya çalışıyorum. Hocam boş sorularımı sallayıp vereyim hemen dedim. Bana kağıdına kopya yazacağım diyip beni es geçti ben de sorularımı işaretleyip verdim. Ben kağıdımı verdikten sonra 7 kişi daha kağıt verdi ama kağıdıma yine de kopya yazdı. Hiç bir şekilde kopya çekmedim elinde bir delil veya haklı bir sebebi bulunmadığı hâlde kağıdıma K yazdı. Zaten süre bana kağıdım zamanında verilseydi boş sorularımı değil sallamaya belki çözmeye bile zamanım olabilirdi. Uzattığımı biliyorum kusura bakmayın. İlk defa böyle bir şey ile karşı karşıya kaldım bu konu hakkında hiç bilgim yok ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler.

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 cevap
20, Nisan, 2022 Özel Hukuk kategorisinde ibrahim murat tarafından soruldu
0 cevap
30, Eylül, 2013 Genel Hukuk kategorisinde Deha Uçkun tarafından soruldu
0 cevap
3, Mayıs, 2019 Suç Hukuku kategorisinde sampiyonenes tarafından soruldu
5 cevap
22, Kasım, 2012 Ceza Hukuku kategorisinde franchisean tarafından soruldu
...