Alacak Hukuku kategorisinde tarafından
Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde Ankara ili Çamlıdere ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapıyorum. Aynı merkezde iki Aile Hekimi olarak görev vermekteyiz.Mevcut mevzuat gereği, Aile Hekimleri kendi hizmetleri ile ilgili harcamaları kendileri yapmaktadırlar. Bu kapsamda, Çamlıdere Aile Sağlığı Merkezi olarak gerek ısınma, gerek aydınlanma ve gerekse su ihtiyacımız ile ilgili ödemeleri biz yapmaktayız.

Fiziki alan olarak Çamlıdere Aile Sağlığı Merkezi eski sağlık ocağı binasının bir bölümünden ibaret olup, her ay biz Aile Hekimleri kapladığımız alanın metrekaresi oranında Devlete kira ödemekteyiz.

Yine mevcut mevzuat gereği ısınma ve su giderlerimiz tek kaynaktan sağlandığı için metrekare ve mesai saaleri bazında üzerimize düşen payı ödemekteyiz.

Ancak yapılan yanlış hesaplamalar sonucu bizden haksız yere gereğinden fazla talep edildi. Bu tutarlara itirazı içerentoplam 5 adet dilekçe vermiş olmama rağmen bana sorulmadan ve bilgi verilmeden bu tutar maaşımdan kesildi.

Yani öz

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Barındığınız  konutun (lojmanın) kırasını ve ısınma bedelelrini  ödemenizi anlıyorum ancak görev yaptığınız binanın  ısınmai kira su bedellerini sizin ödemenizi  anlayamadım.  Bu  doğru değil.  Bence hiç ödememelisiniz.   Ödemek zorunda olduğunuzu kabul edersek ve sizin fazla ödeme yaptığınızı düşünüyorsanız  önce  kesintiyi yapan birimin  bir üst biriminden  (valilikten) yazılı olarak istemelisiniz.  bunun için 60 gün süreniz var.  olumsuz cevap alırsanız veya  başvuru tarihinden itibaren 60 gün içerisinde  hiç  cevap alamzsanız İdare mahkemesinde dava açmalısınız,

İlgili sorular

0 cevap
7, Temmuz, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde ossman tarafından soruldu
0 cevap
21, Ocak, 2014 Kamu Hukuku kategorisinde viya35 tarafından soruldu
3 cevap
19, Ocak, 2014 Kamu Hukuku kategorisinde viya35 tarafından soruldu
0 cevap
17, Ocak, 2014 Kamu Hukuku kategorisinde viya35 tarafından soruldu
0 cevap
14, Eylül, 2013 Konut Hukuku kategorisinde kazantatari tarafından soruldu
...