İnternet Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba,

“gollge64” isimli Twitch.tv yayıncısı 24.12.2017 tarihinde ve saat 05:00 sularında yayın başlığında da görüldüğü gibi “1050 Tİ ekran kartı” çekilişi yaptığını iddia etmektedir.

1. Ekran görüntüsü: https://i.hizliresim.com/YOzDb2.png

1. Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere çekilişin kazananı “knispal” yani benim, Twitch hesabım.

Sözü geçen yayın videosu, yayın geçmişinden SİLİNMEDEN evvel “ne olur ne olmaz, belli olmaz” düşüncemle yayını bandicam programı ile bilgisayarıma kaydetmiştim.

Bahsi geçen yayının benle ilgili olan kısmı ve linki: https://www.youtube.com/watch?v=vDlGzCLIsvA

Videoda görüldüğü gibi “Discord’dan evinin adresini atıyorsun sana 1050 Tİ evinin adresine kadar geliyor, parasını ben ödüyoum, kargoyunun adresine kadar geliyor” gibi söylemlerde bulunmuştur.

2. Ekran görüntüsü: https://i.hizliresim.com/o6Bj79.png (discord mesajım)

2. Ekran görüntüsünde ise isteği doğrultusunda kargolayabilmesi için açık adresimi paylaştım…

Bahsi geçen yayıncı 25.12.2017 tarihinde ve saat 3:30 sularında ise Discord’dan beni konuşma odasına çekmiş ve şu ifadelere yakın bir konuşma yapmıştır. (Bunun bir kaydı yok)

“Dün nicki KnispaI olan birisi geldi ve ekran kartı yerine 250 Tl lik Steam cüzdan kodu istediğini söyledi bende ekran kartı 850 tl olduğu için bundan daha az bir ücret istediğin için kabul ettim ve o kişiye 250 TL değerinde Steam cüzdan kodunu verdim sana ekran kartını veremiyorum.” tarzında bir konuşma yaptı. Sözde nickinin son harfi büyük ı olan ve benim kimliğime bürünen sözde hırsız yani.

Yayın yaptığı internet sitesi : https://www.twitch.tv/gollge64

25.12.2017 ve saat 06:03 bu yayıncı şuan yayında ve yayın başlığı: “1050 Tİ çekiyoruz bugun RİSK BUDUR!!” yapmış. Halbuki bu çekilişi ben 24.12.2017 tarihinde kazandım lakin verilmeyeceği söylendi ve mağdur edildim sizce ne yapmalıyım ne yapılabilir cevabınızı bekliyorum.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

...