Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba
Eşim ile aramızda başlayan bir tartışma esnasinda, eşime kendimi tutamayarak malesef küfürler ettim. Bu konuda haksız olduğumun farkindayim.
Aynı günün akşamında devam eden tartışmalar sonucunda, bina sakinleri tarafından çağırılan ekip adresime geldi. Ekip geldikten 2 dakika sonra eşimin 2 kardeşi (biri kız diğeri erkek) adresime geldiler. Eşimin kız kardeşi gelen polis memurlarına, ben kendilerini barıştırmaya geldim dedi ve eşim de şikayetçi olmadi. Eşim şikayetçi olmadığı için bende olmadim. Fakat ben olayın bana karşı bir tuzak olduğunun farkindaydim. Eşim ve kardeşleri daireme girdiler. İki dakika kadar süren sakin konuşmalardan sonra tansiyon yükseldi ve tartışmalar basladi. Eşimin erkek kardeşi üzerime yürüdü ve o esnada bende doğal olarak tepki gosterdim. Eşim ve ablasi üzerime saldırarak benim  kollarımdan tuttular ve erkek kardeşi ise beni darp etmeye basladi. Bunun sonucunda benim kafamda bir açılma ve kanama başladı. Bunu gördükten sonra ben daha çok öfkelenerek kollarımdan tutan eşim ve kız kardeşini sürükleyerek erkek kardeşinin üzerine yürüdüm ve erkek kardeşi daire kaçarak terk etti. Daha sonra bende peşinden gitmek istedim ancak kapıyı kilitleyip beni kendi evimden çıkmama musade etmediler. Beş dakika kadar süren bu evde kilitli kalmamın ardindan, beni bırakın hastaneye gideceğim dememe rağmen, bu evden ancak cesedin çıkar demeye başladılar. Bende yüksek sesle bağırarak komşularımın tekrar polis çalışmalarını umdum. O esnada polisin adresime geleceğinden korkan eşim ve ablası kapıyı açtılar ve hastaneye gidip darp raporu aldım ve ardından polis merkezine gidip 3 şahıstan şikayetçi oldum.
Bunun üzerine eşim ve ablası da polis merkezine gidip benden şikayetçi oldular ve onlarda nasıl olduysa darp raporu aldılar. Daha sonra kendilerinin resimlerini gördüğümde, evet bir darp var ancak ben kesinlikle her ikisine de fiziksel müdahalede bulunmadim.
Muhtemelen kendilerine bir şekilde zarar verip benim onları darp ettiğim süsü verildi.
Polis merkezinde verdikleri ifade de ise erkek kardeşinin dairemde hiç bulunmadığını gelen ekip ile birlikte adresten ayrildini soylemisler. Ve benim kafamdaki açılma ise, beni ittiklerini vekafamin duvara çarptığını soylemisler.
Ancak onlar adına ne acıdır ki erkek kardeşinin gelen ekiple birlikte adresimden ayrılmadığını (gelen ekiplerinde bilgilerine başvurulduğu takdirde) kanitlanir.

Siz değerli hukuk insanlarına sorum sudur.
Ben açılacak olan mahkemede nasıl ifade vermeliyim. Bu davada zarar gorurmuyum.
Eşim ve kardeşleri özbek vatandaşıdır bu davada haklı çıktığım takdirde deport olma durumları nedir
Ve son olarak eşim yabancı vatandaş olduğu için kendisi boşanma davası acabiliyormu
Siz değerli hukuk insanlarından beni bilgilendirmenizi rica ediyorum

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

3 cevap
15, Ocak, 2018 Aile Hukuku kategorisinde svda cyln tarafından soruldu
1 cevap
1, Aralık, 2017 Medeni Kanun kategorisinde Yilmaz Acar tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
...