İş Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar, babam bundan 5 ay once iga 3. Havalimaninda bir is kazasi gecirdi. Ve kendisi hastaneye kaldirildiginda alelacele is guvenlikciler kagit imzalattilar. Polis vs karakol ifade falan alinmamis babamdan.
Babam is kazasi olarak gostermisler fakat her ay aldigi is gorememezlik parasi kesiliyor. Nicin kazadan sonra polis yada jandarma tutanak tutmaz? Hemde is kazasi ise.  Imzalatan is guvenlikciye ulasamiyoruz telefonunu kapatmis. Sanirim bu is kazasi gizlenmeye calisiyor. Babam 1 ay sonra tekrar bi ameliyat gecirecek. Nasil ne yapabilirim? Hastane rapor yaziyr sgk parasini oduyor. Sozde yarisini sgk yarisini isveren  odeyecekti.  Is kazalarinda sgk maddi tazminat davasi acmaz mi? Neden ortulmeye calisiyor? Biz simdi ne yapabiliriz universte ogrencisiyim babama yardim etmek istiyorum ne olur yardim edin

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İş kazasıyla ilgili imzalatılan raporun bir örneğini tarafıma mail atarsanız daha dikkatli bir inceleme yapılabilir görmeden yapılan yorumlar afaki olur daha sonrasında babanızın ameliyatlarını yapan ve uzman hekimlerden oluşan bir kurul babanızın çalışamama durumunu belirleyecek. Sonrasında sgk'ya yapılacak başvuru ve sonrasında iş kazasından dolayı tazminat davası açılmalıdır.

İlgili sorular

6 cevap
27, Kasım, 2018 İş Hukuku kategorisinde Ahmet1903 tarafından soruldu
2 cevap
27, Aralık, 2018 İş Hukuku kategorisinde KEbru1993 tarafından soruldu
1 cevap
9, Şubat, 2018 İş Hukuku kategorisinde Ferhat453 tarafından soruldu
2 cevap
16, Ekim, 2017 İş Hukuku kategorisinde Sercan Faika Pınar tarafından soruldu
1 cevap
6, Ağustos, 2017 İş Hukuku kategorisinde Muhammedavaz tarafından soruldu
...