İcra Takip Hukuku kategorisinde tarafından
Meraba  Bana Tebligat geldi  Borcumu Baya yüksek olaraktan Haciz yollamış avukat bende durumumu izah ettim Vede Evime öğün icra yollayacakti Benden Bı miktar peşin yollamami istedi Bende temin ettim durdurdu bana güzellik yapacağını söyledi Ama Bana yapılandırma yapmadı oysa ki bunu söyledim kendisine Buda yetmiyormuş gibi Bana daha yüksek Miktarda Yine Borç yollamış Maaşıma Vede önceki her ay ona yolladığım parayı da İnkâr ediyor Sonrasında Başka bir avukat Babama telefon açıyor Oğlunuz dan Aldığımız Maaş kesintisi kurtarmiyo r Babamı Tahrik Edip gidin şunu yapın bunu yapın beni ilgilendirmez v.s kelimeler kullanıyor Kredi çekin V.s yoksa evinize Haciz yollarım  herşeyi alırım evden gibi laflarda bulunmuş.Son olarakta eşimden de para kesiyorlar Biz Boşanma aşamasında olduğumuzdan haberimiz yoktu birbirimizden  Bu Durumda Benim Ne yapmam Gerekiyor Lütfen bana yardımcı olunuz Durumum Karışık Piskolojigi mi Bozuyorlar Benim.. Lütfen Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler..

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Parayı nasıl yolladığınız, borcunuzun miktarı gibi durumların değerlendirilmesi ve çıkar yollar bulunması açısından bana veya bir başka avukata danışmanızı öneririm. Kanıtlanabilir bir durum varsa yolladığınız miktar kadar icra dosyasından düşürebilirsiniz.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bilginiz için teşekkürler atm hesaba yatirdim dekontlar duruyor Yanlız Maaşımdan kesiliyor her ay yinede. Eve Haciz yollayacagi belirtiyor mümkün müdür sizce ?

90,916 soru

76,336 cevap

121,177 kullanıcı

İlgili sorular

0 cevap
9, Kasım, 2019 İcra Takip Hukuku kategorisinde erdemir tarafından soruldu
1 cevap
2, Eylül, 2015 Banka Hukuku kategorisinde melihdr tarafından soruldu
1 cevap
0 cevap
0 cevap
...