Genel Hukuk kategorisinde tarafından
24 ay kesinleşmiş cezam bulunmakta cezamın ertlenmesi için cumhuriyet savcılığına dilekte verdik ancak red cevabı aldık  bu durum 3, yargı paketinin onaylanmasından önce seyretti emekliyim özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum şuan teslim olmadım  cezamın ertelenmemesi 3, yargı paketinden önce olmasından dolayımı yoksa iş sahibi olarak görev yapmadığımdan dolayımıdır?

şuan için 6 ay lık ceza erteleme hakkım bulunuyormu neyapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen mağdur durumdayım  yardımlarınız için şimdiden teşşkekür ederim.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
selam avukat falan değilim ama ben kesinleşmiş hapis cezamı 6 ay ertelettim. çıkan mini paketle önceden 6 ay olan erteleme 1 yıla çıktı 2 defada erteletme hakkınız oluyor. erteletme hakkınız var ancak 3 mini pakette törör suçlarından cinsel istismar ve mükerrie özgü infaz rejmi kapsamında ceza alanlar bu ertelemeden faydalanamıyor eğer bunlar yoksa sizde erteletme hakkınız var. erteleme : sürekli hastalık, para yatırarak yani bi miktar savcılığa güvence vererek yada sizin hapse girmeniz ailenizib geçimini olumsuz şekilde etkilemesi gibi durmlar olması şart siz red edilen dilekçenize bunlardan birini ekleyerek tekrar başvurun reddedilmeyecektir.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
teşekkür ederim sefa bey birde sizin söylediğiniz gibi deneyelim ancak teslim olmamam durumu etkilermi bilmiyorum şuan aranmam var
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
öncelikle bu 24 ay kesinleşmiş cezanız hakkında yazmak isterim 24 ay cezanın 3/2 sini yatacaksınız 16 ay yatarınız var bu cezaya sadece 4 AY CEZA EVİNDE KALIP  1 yıl denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılacaksınız keşke ücretsiz izne falan ayrılıp hiç kaçak olmadan teslim olma yoluna başvursaydınız. şuanda kaçak durumdasınız teslim olduğunuzda infaz başlıcak hapisteiken sadece sürekli hastalık , kocama, bunama ve ceza evinde hayatını yanlız idame ettirememe bakıma muhtaç gibi durumlarda infaz durdurabilinir iyi oluncaya kadar ertenebilir ama adli tıp kurumunun onaylamasıyla olur 4 yargı paketinde hiç birimize bi indirim yada başka bişey çıkmadı ama pakette bağzı maddelere ekleme yapacakları söyleniyor inşallah hepimiz aradığımızı buluruz.

İlgili sorular

1 cevap
29, Mart, 2013 Ceza Hukuku kategorisinde Müjdat Aysun Erçevik tarafından soruldu
1 cevap
1, Mart, 2013 Genel Hukuk kategorisinde natla tarafından soruldu
0 cevap
21, Mayıs, 2013 Ceza Hukuku kategorisinde natla tarafından soruldu
2 cevap
27, Mayıs, 2013 Ceza Hukuku kategorisinde natla tarafından soruldu
...