Konut Hukuku kategorisinde tarafından
MRB.2011 YILININ SON AYLARINDA DUBLEX BİR DAİRE SATIN ALDIM.FAKAT İSKANINI, FİRMA İŞEMLER DEVAM EDİYOR DİYEREK BENİ OYALADI.SONRADAN DİĞER DAİRELERİDE SATALIM HEPSİNİN BİRDEN İSKANINI ALACAĞIZ DİYEREK OYALADI.BİR GÜN İ,ŞYERİMDEN İZİN ALARAK BELEDİYE'YE MÜRACAAT ETTIM. VE BİZİM ALDIĞIMIZ DUBLEX DAİRENİN ÇATI KATININ PROJEYE  UYGUN OLMADIĞINDAN DOLAYI İSKAN ALINAMADIĞI,PROJENIN DIŞINA ÇIKILARAK ÇATI KATINDA KULLANIM ALANININ BÜYÜTÜLDÜĞÜ.VE TUTANAK TUTULARAK BEN DAİREYI SATIN ALMADAN ÖNCE CEZA KESİLDİĞİNİ,VE FİRMA TARAFINDAN BU CEZANIN ÖDENDİĞİNİ ÖĞRENDİM.VE BU AYIPLI HALİYLE BU DAİREYİ BİZE SATTILAR..VE ŞU ANDA İLGİLENMİYORLAR.İSKANIM OLMADIĞI İÇİN 2 SENEDİR,ELEKTRİK VE SUYUMU ŞANTİYE ABONELİĞİ OLARAK ÖDÜYORUM.VE BELEDİYE TARAFINDAN ÇIKAN BİR YIKIM EMRİ VAR.AMA BEN BU DAİREDE OTURUYORUM.FİRMA HAKKINDA NASIL BİR İŞLEM YAPMALIYIM. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.İYİ ÇALIŞMALAR.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
elinizdeki tüm belgeler ve ödemeler ne varsa hepsi ile birlikte bir avukat yardımı ile birlikte satan kişiye yada firmaya kaşı dava açabilrisniz.

av.hasan karasu.İstanbul
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
ilginiz için tşk. fakat ben maddi olarak.zarardayım bu durumda.nasıl bir dava açacağım.yıkılacak olan odaların biri çocuğumun odası,biri yatak odası.eşimin ve küçük çocuğumun moralleri sıfır.iyice yıprandık bu işte.maddi ve manevi tazminat mantıklımı?yol göstermenizi rica edıyorum.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
cevabımda söyledim.elinizdeki tüm bilgi ve belgelerle bir avukat yardımı ile her türlü hukuki müracaatt a bulunabilirisniz.burdan size sunu şöyle yapın, usulü şöyle halletin,dilekçeyi şöyle yazın diyemem.bunlar bilgi ve uzmanlık isteyen konular ve burada açıklanacak kdar kısa değil.

İlgili sorular

0 cevap
27, Nisan, 2013 İmar Hukuku kategorisinde arifertan tarafından soruldu
1 cevap
31, Mart, 2013 Emlak Hukuku kategorisinde ebulu68 tarafından soruldu
1 cevap
3, Ekim, 2016 Alım ve Satım Hukuku kategorisinde zekeriya03 tarafından soruldu
1 cevap
17, Aralık, 2015 Miras Hukuku kategorisinde crazyyaşar tarafından soruldu
...