Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba

1. sorum

2012 yilin aralik ayinda acmis oldugum bosanma davasi görüldü mahkemede her iki taraf bosanmak istedigini belirti. Hakim bunun üzerine bosadi. yasal olarak 4 hafta sonra bu karar kesinlesiyor. bu 4 hafta icinde her iki tarafin itiraz etme hakki oluyormus. esim 4 hafta bitmeye yakin karara itiraz etti yani ocak 2013 de. dava yüksek mahkemeye cikti.Sebep olarak diger davalarin ilk önce sonuclanmasini ondan sonra bosanacaklarini belirtiler. aradan 5 ay gecti hala bir haber yok neden bu kadar uzun sürüyor ne bekleniyor daha ne kadar uzayabilir bilgi istiyorum. ilk önce mahkemede kabul edip sonradan itiraz etmek mahkeme tarafindan nasil karsilaniyor.

 

2 sorum

Almanyadaki bosanma bittikten sonra türkiyedeki tenfiz davasi ne kadar sürüyor. en hizli sekilde nasil sonuclanir? buradaki avukatin türkiyedeki bi avukata vekalet vermesimi yoksa benim kendim türkiyede bire bir bi avukatla görüsmem mi daha iyi olur?

 

cevaplariniz icin simdiden tsk ederim

 

Saygilarla Elif

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
kendiniz burada bir avukatla anlaşmanız daha faydalı olur.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Tenfiz davasının hızlı sonuçlanması tebligat aşamalarının hızlı olmasına bağlıdır bunun için türkiyeden avukat ile anlaşmanız lehinize olacaktır  birebir kendiniz bağlantı kurunuz

İlgili sorular

1 cevap
2 cevap
25, Kasım, 2014 Aile Hukuku kategorisinde Serdarkilic tarafından soruldu
0 cevap
22, Kasım, 2018 Aile Hukuku kategorisinde Eda00 tarafından soruldu
0 cevap
14, Şubat, 2014 Aile Hukuku kategorisinde Lameerxp tarafından soruldu
1 cevap
12, Şubat, 2014 Aile Hukuku kategorisinde Lameerxp tarafından soruldu
...