Borçlar Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba...

1 sene önce bir firmadan senetle tv almıştık. durumumuz bozuldu vs senetleri ödeyemedik. toplam borcumuz 2.500 dü. şimdi avukata verilmiş ve evime bir icra kağıdı gelmiş. kağıtta yazan numarayı aradım ve bir avukatla görüştüm. toplam borcumuzun faizlerle birlikte 8000 tl olduğunu söyledi. taksit yapmaya yanaşmıyorlar, peşin para olursa 5000 tl ye kapatırız diyorlar. notere veya avukatın yanına gidip, borcumu kabul ettiğime ve ödeyeceğime dair bir belge imzalamadım daha. bu parayı da belirttikleri sürede ödememe imkan yok. benim yasal hakkım yok mu hiç? ödememem durumunda karşılaşacağı şeyler nelerdir? Lütfen yardımcı olur musunuz? teşekkürler, saygılar...

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından

Mühtemelen sizi kandırıyorlar. Size bu bilgi ne zaman geldi? kaç senesinde bu senet imzalandı? senette tarih var mıydı? ortada fahiş bir durum var..  iyi günler..

 Av. Lokman ALPAYDIN

Detaylı bilgi ve sorularınız için :  [email protected]

                                               www.yesilhukuk.com  Tel: 0212 660 61 19

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
1 ay önce evime kağıt geldi Lokman Bey. böyle bir borcum var kabul ediyorum ama 2.500 TL'lik borç 1 senede nasıl 8000 TL olabilir? bir de dalga geçerler gibi nakit 5000 TL'ye kapatırız diyolar. taksit yapın dedik ama her ay ödediğiniz para sadece faizini öder anapara kalır yine dediler. senetler 1 sene önce imzalandı ve senetlerde tarih var. her ödeme ayı için ayrı senet yapıldı ve imzaladık. 3-4 ay süre istedim avukttan, 'lafta olmaz, buraya gelin belli bi meblağını ödeyin, geri kalanını da belirttiğiniz süre içinde ödersiniz' dedi. yanına gittiğimiz zaman borcu kabul edip, ödeme sözü verdiğimize dair bir kağıt imzalattıracak ve bir daha hiçbir hak talep edemeyeceğiz. bu aşamaya gelmeden yapabileceklerimiz nelerdir? ilginiz için çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 cevap
3, Ocak, 2022 Borçlar Hukuku kategorisinde Serdar Demirel tarafından soruldu
1 cevap
4, Aralık, 2018 Borçlar Hukuku kategorisinde enes27 tarafından soruldu
2 cevap
31, Mayıs, 2013 Borçlar Hukuku kategorisinde zappoy tarafından soruldu
1 cevap
11, Haziran, 2018 İcra Takip Hukuku kategorisinde albatros44 tarafından soruldu
1 cevap
29, Kasım, 2012 İcra Takip Hukuku kategorisinde özlem kaymakcı tarafından soruldu
...