Aile Hukuku kategorisinde tarafından
Merhabalar ben 15 yasındayım ve arkadasım için önemli bir konu danışacaktım benim bir arkadasım vardı  sporcu yüzme ile ilgileniyordu ve şampiyonluklara gitti bu şampiyonluklarda bir baska antrönörler tanıdı o antrönörler arasından 35 yasındaki bir adam henüz 13 yasında olan sporcuyu vaadler vererek kandırdı  zaten bilirsinizki isteyerekte olsa yaş çok küçük 13 yasındaki  evet istedim ben desede bu asla kanunen onaylanmaz yine 35 yasındaki büyük bir ceza yer neyse sonra bu  35 yasındaki antröner 13 yasındakiyle görüşüşür eder bir şekilde sana babalık yapıcam yanında olucam diğerekten psikolojisi zaten bozuk bir kızı kandırarak onunla beraber olur.. kız suan 16 yasında ve küçükken ona yanlıs gelmemiş olay bu yasında canını cok sıkıyor arkadasım intihara kalkışıyor bende dur dedim kanun var ben bir sorayım dedim bu kişi savcılığa vermek istiyor annesi babası ayrı velayeti annesinde arkadasım diyorki böylesine büyük bir olayı baba tarafım eğer biz söylemessek duyarmı mahkeme onları çağırı

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Eylül Şahin,

 

Akıl vermek gibi olmasın ama maşalllah berabar olurken iyi, kimseye sormadan asilik de yapmıştır belki arkadaşın o zamanlar akıl verenleri terslemiştir. Sonradan adamın başını belaya sokacaksınız. Olan olmuş ve canını sıksa da giden gitmiş. Bundan sonra her akıl verene sanki ailen gibi yaklaşmamayı öğrenmek, öğretmek lazım. Sonuçta gösterişli bir kızsa arkadaşın bundan faydalanmak isteyenler olacaktır her zaman bundan sonra da olacaktır.

Bu kirli çarşafları yeniden ortaya dökmek zaten anlattığına göre psikolojisi bozuk arkadaşını daha problemli durumlara itebilir. Kazanacağı bir dava ve adamın ceza alması ama karmaşık hayatını daha dramatik olaylara da sürükleyebilir bu .

İlgili sorular

0 cevap
8, Ocak, 2016 Kamu Hukuku kategorisinde efsu tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
2, Aralık, 2017 Ceza Hukuku kategorisinde Abroad55 tarafından soruldu
...