Genel Hukuk kategorisinde tarafından
İyi Günler,
Silinmiş Whatsap konuşmalarına mahkeme ulaşabilir mi?
Eski kız arkadaşımın erkek arkadaşı onun telinden onla olan görüşmelerimizi kendi mail hesabına yedeklemiş ve eşime mesaj atarak beni tehdit etmiş. bildiğiniz gibi o tür yedeklemeler de numaralar çıkmıyor, isim telde nasıl kayıtlıysa yedeklemede o isim tarfından yazılmış gibi görünüyor ve yedekleme text şeklinde oluyor. bu tür bir yedekleme mahkemede delil oluşturabilrmi?

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
nasıl tehdit ediyor. bu kayıtları eski kız arkadaşına karşı açacağı davada kullanmakla mı tehdit ediyor.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
metin bey durum tam olarak şu: Eşime sahte bir profilden benle ilgili gerçek olmayan şeyler yazılmış ve buradan gitmezsek öldürüleceğim söylenmiş. bu kişinin eski kız arkadaşımın benden sonra çıkıp ayrıldığı kişi olduğnu düşünüyorum. ayrılıklarından beni sorumlu tutuyor sanrım.   ben nişanlandıktan sonra eski kız arkadaşımla arada whatsaptan mesajlasıyorduk, ve anlık sinirle hakaret ve küfrettiğim olmuştur. bu şahıs o mesajları epostayla yedeklemiş. whatsapta sohbetin eposta ile yedeklenmesinde bildiğiniz izere numaralar çıkmıyor, kişinin ismi telde nasıl kayıtlıysa o çıkyor. ve o mesajları eski kız arkadaşım silmiş telefonundan.

sorum şu; şikayetçi olursam bu şahıs o yedeklediği mesajları kullanarak birşey elde edebilirmi yada silinmiş whatsap mesajlarına mehkeme ulaşabilirmi? whatsap mesajlarına sadece mesajların atıldığı telefondan ulaşılabileceğini duydum, doğrumudur?

İlgili sorular

1 cevap
15, Haziran, 2014 İnternet Hukuku kategorisinde mertyiğit tarafından soruldu
1 cevap
7, Haziran, 2018 Kamu Hukuku kategorisinde İrem.-. tarafından soruldu
2 cevap
1 cevap
24, Ekim, 2013 Genel Hukuk kategorisinde ANkaraliii tarafından soruldu
...