Kira Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, İstanbul'da ruhsatlı otopark işletmecisiyiz. Kiraladığımız iş yeri okul yapılmak üzere MEB tarafından istimlak edilmiş bir alandır. İstimlak sonuçlanmadığından ve kanun gereği kat çıkılamadığından dolayı otopark olarak kullanmak amacıyla tarafımızdan kiralanmıştır. Otopark hizmetinin yanında yıkama, yağlama, lastik tamir ve bakım gibi ek hizmetler de devreye alınarak 2000 metrekarelik ( 2 dönüm ) üstü açık alan kullanılmıştır. Bu hizmetlerin devreye alınabilmesi için toprak olan zeminin ıslah edilmesinden, güvenlik amacıyla çevresine çit çekilmesi, taşınabilir kulübesinin yerleştirilmesi, yıkama, yağlama ve lastik tamir ekipmanlarının alınması gibi yatırımlar yapılmıştır. Atık su gideri, elektrik sistemi, güvenlik kamerası sistemi ve uzaktan kontrollü kapı gibi teknik ve altyapısal yatırımlar da yapılmıştır.

Kiralanan alanın sahibi her yıl haksız şekilde faiş oranlarda zam yaparak bizi zor duruma sokmaya çalışmıştır. Fakat her defasında ek hizmetlerle kira bedeli çıkarılarak

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
kira sozlesmenizi incelemek gerekli. tahliyenin kanuni zemine oturtulmasi gerekiyor. bu haricinde mumkun degil. bir avukat yardimi aliniz.

Daha detayli bilgi ve yardimci olmam icin ulasabilirsiniz.
whatsapp 0507 885 36 45
...