Ticaret Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba, benim 4 yillik sahis sirketim var,ben buyuk olcude bir gayrimenkul alimi icin sozlesme yaptim buna istinaden baska bir firma tarafindan adima kesilmis cekler ile bu sozlesmeye girdim.sozlesmeyi imzaladim 10,000,000 tl lik (yaklasik 50 daire) 3 ayri muteahhitle vadeli satis olarak anlastim ancak,sozlesmede cayma bedeli 100,000$ olarak yaziyor,sozlesmeden vaz gecen yine onlar,benim 2 adet cekimi yazdirdirlar,3 ayri sahisla imzalanan sozlesmem var ve cezai sart name hepsinde ayni 100,000$ dir.islak imzalar mevcut hem cekleri teslim aldiklarina dair hemde sozlesmeye istinaden.simdi dava acsak cayma dellerini ve ticari hayatimi yazdirdiklari cekler ile bitirdikleri icin bir tazminat bir bedel bir hak alabilirmiyiz ??????? Lutfen ilgilenin tesekkurler

3 Cevaplar

1 beğenilme 1 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Mevcut sözleşmelerin ve çeklerin incelenmesi gerekiyor. Cezai şartların yanında tazminat talep etme hakkınız bulunmakta. Vakit kaybetmeden işlemlere başlanmasında fayda var .herhangi bir hak kaybına uğramamanız adına avukat yardımı almanızda fayda var.


Detaylı sorularınızı www.bayramgunduz.av.tr adresinden iletişim bölümünden iletebilirsiniz.

Saygılarımla.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
Bulent bey mail adresiniz mevcut mu? Size bahsettigim sozlesme ve ceklerin goruntulerini gondermek istiyorum.daha detayli bir sekilde konusabiliriz.gerekirse davayi size verebilirim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
İsmail Bey, elinizdeki evrakları [email protected] adresinden mail olarak iletebilirsiniz.

Saygılarımla.

İlgili sorular

1 cevap
22, Şubat, 2017 Genel Hukuk kategorisinde Ali Aslan 1 tarafından soruldu
0 cevap
31, Ekim, 2016 Sözleşme Hukuku kategorisinde p.fatma tarafından soruldu
...