Ceza Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba. Benim soracağım soru hukuk fakültesindeki sınavlarda sıkça karşılaştığınız cinsten, örnek olay sorusudur. Buradaki sıkıntım, iki tane hukukçu arkadaşımla kesin olarak anlaşamamamız. Tabi ki onların birikimine saygım sonsuz fakat mantığını bana kimse açıklayamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Olay şu: Bir vatandaş Uludağ'da kayak yaparken insanların olduğu yerden çok uzaklara doğru gidiyor, kimselerin olmadığı ve ulaşılamayacak kadar da uzak bir bölgede kayak yaparken bir ses duyuyor. Baktığında bir kadının bir tepenin dibinde donmak üzere olduğunu görüyor. Kayak yapan şahıs bir doktor. Biliyor ki donma vakalarında vücut ısısını yükseltmek için önce karla çıplak vücudu ovmak gerekiyor bu da yeterli olmazsa o ortamda donan kişiyi ısıtacağı en iyi yöntem cinsel ilişkiye girmek. Olayın olduğu zaman içinde bu tamamen bilimsel kabul ediliyor dünyada...Doktor kar pansumanından fayda alamayınca kadının hayatını kurtarmak adına onunla ilişkiye giriyor. Derken kadın kendine geliyor v

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
yok mu bi fikir sahibi olan arkadaşlar? bu olayda doktor nasıl bir kararla karşı karşıya kalır? ceza almadan çıkma imkanı var mıdır yok mudur? teşekkürler.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
arkadaşlar yardımcı olalım fikir verelim lütfen, bu gibi bir durumda ne olur?
doktor ne ceza alır ya da neden alır? yaptıgı yardım tıbbi olarak can kurtardıgı ispatlı bir yardımken

İlgili sorular

0 cevap
1 cevap
15, Eylül, 2019 Ceza Hukuku kategorisinde Elif8998 tarafından soruldu
0 cevap
1 cevap
...