Ticaret Hukuku kategorisinde tarafından
Bir internet sitesi üzerinden tanıştığım bir telefoncudan (başka şehirde) 2 adet telefon almak istedim. Telefonla görüştük ve hesap numarası vererek ürünlerin ücretini göndermemi istedi. Ben de verdiği hesaba 07/07/2014 tarihinde parayı gönderdim ve hemen internet üzerinden faturasını kesip göndermesini istedim. (1160 tl) Sonra satıcı ürünlere ait fatura kesip fotoğrafını çekerek telefonuma whatsapp mesajı olarak gönderdi. Aradan yaklaşık bir ay geçmesine karşın telefonları ve faturanın aslını göndermedi. Başlarda beni sürekli oyaladı ancak şikayet edeceğimi söylediğimde artık telefonlarıma da çıkmaz oldu. Hangi mahkemede dava açmam gerek, ya da sadece savcılığa şikayet etsem yeterli olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
karşınızdaki resmi bir satıcı ise miktara göre hakem heyetlerine basvurcaksınız dolandırılma gibi bir durum var ise savcılığa başvurun
0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
sadece savcılığa şikayet edip, zararınızın giderilmesini de talep edebilirsiniz; bunun yanında ayrı bir dava da açabilirsiniz... Tüketici Mahkemesi sizin muhatabbınızdır.

detaylı bilgi, konu hakkında hukuki destek ve diğer hukuki konularda destek için ;
Av.Ali ASRAK
0 545 339 63 63
[email protected]

İlgili sorular

2 cevap
22, Kasım, 2013 Banka Hukuku kategorisinde cimcime_57 tarafından soruldu
0 cevap
0 cevap
21, Haziran, 2019 Ticaret Hukuku kategorisinde Zargana tarafından soruldu
...